Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустила четверту бета-версію iOS 16.5 і iPadOS 16.5

Apple випустила четверту бета-версію iOS 16.5 і iPadOS 16.5

в iCases Blog

Для розробників.

Apple випустила четверті бета-версії iOS 16.5 і iPadOS 16.5 для розробників. Це цікава подія для розробників, які хочуть вивчити нові функції та поліпшення, які ці оновлення принесуть на їхні пристрої.

Одним із найпомітніших поліпшень у цих оновленнях є додавання підтримки нового трекера предметів AirTag від Apple. В останній бета-версії розробники зможуть створювати додатки, що використовують технологію точного пошуку AirTag, щоб допомогти користувачам знайти втрачені або неправильно розміщені предмети. Це чудове доповнення, яке зробить AirTag ще більш корисним і популярним.

Крім підтримки AirTag, iOS 16.5 і iPadOS 16.5 пропонують низку інших поліпшень і виправлень помилок. Очікується, що ці оновлення підвищать продуктивність і стабільність роботи пристроїв, зробивши їх надійнішими та ефективнішими.

Apple також випустила публічну бета-версію для тих, хто хоче випробувати ці нові оновлення. Це означає, що особи, які не є розробниками, можуть отримати доступ до бета-версій iOS 16.5 і iPadOS 16.5, щоб випробувати нові функції та поліпшення.

Щоб завантажити публічні бета-версії цих оновлень, необхідно зареєструватися в програмі Apple Beta Software Program на сайті Apple. Пам'ятайте, що бета-версії нестабільні та можуть спричинити проблеми на вашому пристрої, тому рекомендується зробити резервну копію вашого пристрою перед встановленням оновлень.

Додати коментар
Ще статті за темою