Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустила другу бета-версію iOS 16.2 та iPadOS 16.2

Apple випустила другу бета-версію iOS 16.2 та iPadOS 16.2

в iCases Blog

Для розробників з метою тестування.

Apple випустила другу бета-версію майбутніх оновлень iOS 16.2 та iPadOS 16.2 для розробників з метою тестування.

iOS 16.2 і iPadOS 16.2 включають додаток Freeform, який можна використовувати для запису нотаток, малюнків, малювання, мозкового штурму, створення дощок настрою та багато іншого. Декілька людей можуть працювати на одній і тій же дошці Freeform зі змінами, що синхронізуються для всіх учасників в режимі реального часу.

Для iPad iPadOS 16.2 забезпечує підтримку зовнішнього дисплея для функції багатозадачності Stage Manager, дозволяючи використовувати до восьми програм одночасно. Підтримка зовнішнього дисплея доступна для моделей iPad M1 та M2.

Apple додала нову архітектуру додатків Home, що з'явилася в iOS та iPadOS 16.2, яка, за словами Apple, призначена для забезпечення більш швидкої та надійної продуктивності, особливо у будинках з великою кількістю аксесуарів для розумного будинку. Для нової архітектури потрібна бета-версія HomePod 16.2, що призводить до того, що Home не працює з пристроями, оновленими до iOS 16.2, iPadOS 16.2 або macOS Ventura 13.1.

Про ненавмисні екстрені виклики SOS можна повідомити Apple в iOS 16.2, є новий віджет сну, спортивні результати в прямому ефірі повернулися для програми TV і багато іншого, з повною інформацією, доступною в нашому посібнику з функцій iOS 16.2. Очікується, що iOS 16.2 вийде у середині грудня.

Додати коментар
Ще статті за темою