Неділя, 5 травня – вихідний. Усі замовлення будуть оброблені 6 травня. Гарних свят! 💚

Apple випустить Калькулятор для iPad цього року

Apple випустить Калькулятор для iPad цього року

в iCases Blog

MacRumors повідомляє.

За словами джерел, Apple нарешті планує випустити додаток-калькулятор для iPad більш ніж через 14 років після його запуску.

iPadOS 18 буде включати додаток-калькулятор для всіх моделей iPad, що підтримують це оновлення, про яке, як очікується, буде оголошено на відкритті щорічної конференції розробників Apple WWDC 10 червня.

Відсутність офіційної програми-калькулятора на iPad вже давно стала мемом у соціальних мережах, оскільки користувачі з нетерпінням чекали на його появу. На даний момент користувачі iPad покладаються на програми-калькулятори з App Store, такі як PCalc та Calcbot.

Минулого тижня AppleInsider повідомив, що в macOS 15 будуть оновлені програми калькулятора та нотаток з інтеграцією, вікном змінного розміру та бічною панеллю зі списком останніх обчислень. Хоча ці подробиці не отримали незалежного підтвердження, цілком можливо, що оновлена програма для Mac буде заснована на новій програмі для iPad.

Очікується, що першу бета-версію iPadOS 18 буде випущено невдовзі після виступу на WWDC, а в широкий продаж оновлення має надійти у вересні.

Ще б Instagram був для iPad.

Додати коментар
Ще статті за темою