Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустить новий HomePod наприкінці 2022 року

Apple випустить новий HomePod наприкінці 2022 року

в iCases Blog

Або на початку 2023 року.

За словами аналітика Apple Мін-Чі Куо, Apple працює над оновленою версією HomePod, яка може з'явитися у четвертому кварталі 2022 року чи першому кварталі 2023 року.

Куо каже, що "можливо, не так багато інновацій в апаратному дизайні" для нового HomePod, і немає жодного слова про те, якого розміру буде пристрій і буде воно наступником HomePod mini або колонкою більшого розміру.

Марк Гурман з Bloomberg раніше сказав, що Apple розглядає нову версію HomePod, яка буде мати розмір між оригінальним HomePod та HomePod mini, і цілком можливо, що це динамік, каже Куо. Такий динамік, можливо, замінить нині знятий з виробництва HomePod, і він буде дорожчим, ніж HomePod mini, але дешевшим, ніж більший HomePod.

Гурман також вважає, що Apple працює над динаміками, оснащеними екранами та камерами, щоб конкурувати з такими пристроями, як Google Nest Hub та Amazon Echo Show, але очікується, що ці пристрої не будуть запущені у найближчому майбутньому. Крім того, Apple вивчає пристрій, який є iPad, підключений до HomePod за допомогою роботизованої руки, щоб камера могла стежити за користувачем по кімнаті, і тестує версії Apple TV, які об'єднані з HomePod.

Додати коментар
Ще статті за темою