Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple Watch Series 8 будуть з таким же дизайном, як і Series 7

Apple Watch Series 8 будуть з таким же дизайном, як і Series 7

в iCases Blog

Поки що лише на рівні чуток.

Стандартні моделі Apple Watch Series 8 діаметром 41 мм і 45 мм матимуть той самий дизайн, що й Apple Watch Series 7, за словами користувача Twitter @ShrimpApplePro, який першим розповів, що моделі iPhone 14 Pro будуть оснащені новим дисплеєм та отворами для камери.

За словами @ShrimpApplePro, титан також не буде варіантом для стандартних моделей Apple Watch Series 8, але Марк Гурман із Bloomberg повідомив, що нова висококласна «екстремальна спортивна» версія Apple Watch Series 8 матиме титановий корпус, тому у спільній лінійці Series 8 все ще буде титановий варіант. Очікується, що "екстремальна" модель також матиме ще більший дисплей, ніж стандартні моделі серії 8.

@ShrimpApplePro сказав, що їхнє джерело не знає про будь-які нові датчики на стандартних Apple Watch Series 8, які, ймовірно, надійдуть у масове виробництво цього місяця.

Витік сказав, що варіанти кольору для стандартних Apple Watch Series 8 включатимуть Midnight, Starlight, Silver та (PRODUCT)RED для моделей з алюмінію та Silver та Graphite для моделей з нержавіючої сталі. Це буде менше кольорів, ніж для моделей Series 7, які також були оздоблення, такі як синій, зелений, чорний космос та золотий.

Очікується, що моделі Apple Watch Series 8 будуть анонсовані у вересні разом із серією iPhone 14. watchOS 9 також має бути випущена у вересні.

Додати коментар
Ще статті за темою