Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple відкладає запуск iPadOS 16 до жовтня

Apple відкладає запуск iPadOS 16 до жовтня

в iCases Blog

Це означає, що програмне забезпечення iPad не буде випущено разом з iOS 16 у вересні.

Apple планує відкласти запуск iPadOS 16 до жовтня, що означає, що програмне забезпечення iPad не буде запущено разом з iOS 16 у вересні, як це зазвичай буває, повідомляє Bloomberg.

Apple розробляє нову функцію багатозадачності для iPad під назвою Stage Manager, з опцією, розробленою для більш схожої на Mac багатозадачності. Говорять, що відкладений запуск iPadOS 16 частково пов'язаний із впровадженням Stage Manager, так як Apple все ще працює над помилками. Відкладений запуск дозволить Apple посвятити більше часу завершенню iOS 16, а потім компанія зможе перейти до роботи з iPadOS 16.

Stage Manager обмежений моделями M1 iPad Pro і iPad Air, і він недопрацював на старих iPad, що викликало деякі суперечки. Apple стверджує, що неможливо запропонувати прийнятну багатозадачність на старих iPad, відсутня та обмеженість.

З тих пір, як Apple розділила iPadOS на свою власну операційну систему в 2019 році, випуски iPadOS в значній мірі були пов'язані з випусками iOS, при цьому оновлення програмного забезпечення для iPhone і iPad були запущені одночасно. Відкладений запуск iPadOS 16 ознаменує відхід від стандартних планів виробництва Apple.

Представляємо iPadOS 16 в жовтні означає, що програмне забезпечення буде приурочено до запуску ближче до нового iPad. Apple розробляє нову M2-версію iPad Pro з чіпом M2 і iPad початкового рівня з портом USB-C, які, як очікується, дебютують пізніше в цьому році.

Додати коментар
Ще статті за темою