Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple замінює останній компонент Intel, що залишився, в MacBook Air M2

Apple замінює останній компонент Intel, що залишився, в MacBook Air M2

в iCases Blog

Залишки Intel тепер повністю вийшли з останньої версії Mac.

У M2 MacBook Air Apple замінила компонент Intel, що відповідає за управління портами USB і Thunderbolt, на контролер користувача, що означає, що останні залишки Intel тепер повністю вийшли з останньої версії Mac.

Раніше цього місяця на веб-сайті ремонту iFixit було опубліковано демонтаж нового MacBook Air, показавши погляд на повністю перероблену машину. Одна тонка деталь, яка значною мірою непомітна, полягала в тому, що на відміну від попередніх комп'ютерів Mac, в останньому MacBook Air представлені індивідуальні контролери для портів USB та Thunderbolt.

iFixit згадав про це у своєму звіті, зазначивши, що вони знайшли "схоже, Apple-драйвер Thunderbolt 3 замість чіпів Intel, з якими ми знайомі". Новий компонент був опублікований у Твіттері раніше сьогодні, де він привернув більше уваги.

Про контролерів відомо мало подробиць, у тому числі про те, чи вони виготовлені на замовлення Apple або третьою стороною. У травні 2021 року Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що Apple планує "замінити останню частину Intel власною версією. На поточних комп'ютерах Mac з чіпом M1 від компанії Apple, як і раніше, використовується компонент Intel, відомий як USB-ретаймер, який допомагає живити порти USB -C та Thunderbolt на комп'ютері".

Додати коментар
Ще статті за темою