Неділя, 5 травня – вихідний. Усі замовлення будуть оброблені 6 травня. Гарних свят! 💚

Apple запатентувала саундбар HomePod для телевізора

Apple запатентувала саундбар HomePod для телевізора

в iCases Blog

Форма стовпчика схожа на Beats Pill.

Наступний етап для HomePod від Apple може стати його перетворення на звукову панель для настільного комп'ютера або телевізора. Незважаючи на те, що багато чуток про HomePod припускають додавання екрана в майбутній моделі, нові дослідження вказують на те, що компанія розглядає можливість зробити його горизонтальною звуковою панеллю.

З моменту випуску HomePod mini у 2020 році він залишився практично незмінним. За винятком його скасування та подальшого повернення, оригінальний HomePod також зазнав незначних змін з моменту його випуску у 2017 році. Це робить HomePod другим за важливістю продуктом Apple після Apple Pencil.

За лаштунками продовжується розробка. У минулому неодноразово чутки про те, що HomePods з великими сенсорними екранами з'являться в якийсь момент у майбутньому, хоча не сьогодні. Також були патенти, що демонструють екран, вбудований у тканину, що оточує HomePod, і ця тканина може бути сенсорною. Тепер Apple отримала патент на дизайн пристрою, схожого на горизонтальний HomePod. На відміну від оригіналу, який був циліндром, а HomePod mini - тенісний м'яч, ця версія має широкі динаміки, розташовані навколо центрального дисплея Siri і нахилені під кутом.

Нещодавно отриманий патент описує пристрій як «Аудіо акустична система» та включає шість малюнків, що вказують на можливість підключення інших джерел. На одному з малюнків показано порти на задній панелі. В даний час HomePod не має можливості підключення до інших пристроїв, крім кабелю живлення. Питання про те, що буде кращим для майбутнього HomePod, підключення до інших джерел або зміна розташування динаміків, залишається спірним.

На малюнках не вказано масштаб, але розмір дисплея Siri має на увазі, що він буде не менш повнорозмірним, ніж у HomePod, і не менше, ніж у HomePod mini. Проте форма дизайну нагадує лінійку колонок Beats Pill. Керуюча поверхня Pill не зображена, але задня панель трохи схожа. Хоча одним із винахідників цього патенту є колишній керівник дизайну Apple, Роберт Бруннер, який працював із Beats, невідомо, чи є даний продукт проектом Beats чи Apple. Однак наявність патенту говорить про те, що Apple, принаймні, розглядає таку можливість.

Додати коментар
Ще статті за темою