Неділя, 5 травня – вихідний. Усі замовлення будуть оброблені 6 травня. Гарних свят! 💚

Apple не випустить Mac mini M3

Apple не випустить Mac mini M3

в iCases Blog

Варто чекати відразу на процесорі M4.

Інсайдерська інформація вказує на те, що Apple вирішила відмовитися від випуску Mac mini з процесором M3, переходячи одразу до наступного покоління чипів. Хоча це може означати додаткове очікування, схоже, що воно не буде надто тривалим.

Процесор Apple M3 був вперше представлений восени 2023 року в ноутбуках MacBook Pro і iMac, а потім з'явився в MacBook Air на початку поточного року. Незважаючи на те, що чип активно впроваджується на ринку, Apple вже готується до випуску оновленої та потужнішої версії, яку, імовірно, буде використано в настільному комп'ютері Mac Studio, вихід якого очікується в середині року.

Однак на горизонті вже маячить M4. За словами Марка Гурмана з Bloomberg, розробка Mac mini призупинена до появи нового чіпа. Планується, що Mac mini з процесором M4 вийде на ринок наприкінці 2024 року або на початку 2025 року.

Гурман зазначає, що тимчасові рамки занадто обмежені для того, щоб встигнути випустити версію на M3, тому Mac mini з процесором M2 залишиться в продажу ще на деякий час.

Додати коментар
Ще статті за темою