Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple зареєструвала торгові марки realityproOS і realOS

Apple зареєструвала торгові марки realityproOS і realOS

в iCases Blog

За 2 тижні до презентації.

Після новин про те, що дочірня компанія Apple намагається запатентувати термін "xrProOS" напередодні презентації навушників на WWDC, яка відбудеться через два тижні, з'явилася інформація про товарні знаки на інші слова, очевидно пов'язані з Apple.

Перша з них - "realityproOS" - була подана в Новій Зеландії і привернула увагу патентного повіреного Нарлі Калупахана. Заявка була подана Immersive Health Solutions LLC, тією ж компанією, яка торік подала заявку на захист таких термінів, як "Reality One" і "Reality Pro". Ці терміни, за чутками, є потенційними назвами для наступного пристрою гарнітури Apple.

Нова заявка "realityproOS" посилається на заявку, подану на Ямайці 1 травня, щоб встановити дату пріоритету. Така тактика часто використовується Apple, щоб приховати свої ранні дії щодо захисту товарних знаків, оскільки діяльність із захисту товарних знаків у цій країні наразі не доступна для перегляду в Інтернеті.

Товарний знак був зареєстрований торік у Європі дочірньою компанією Apple під назвою Realityo Systems LLC і охоплює різні аспекти обчислювальної техніки та операційних систем. realityo Systems заявила минулого року, що заявка компанії на "RealiOS" наприкінці 2021 року привернула велику увагу.

Останніми тижнями компанія realityo Systems подала додаткові заявки на термін "realOS" в інших країнах із доволі вузьким визначенням, таким як "комп'ютерна операційна система, комп'ютерна операційна система для інтегральних схем".

Торгова марка "realOS", що датується 2006 роком у США, раніше також належала компанії Fujitsu, але кілька разів переходила з рук у руки і була придбана компанією Realio Systems у листопаді 2022 року.

Останніми днями спостерігався рух за товарними знаками, пов'язаними з операційними системами, які, очевидно, асоціюються з Apple, такими як "xrOS", "xrProOS", "realityproOS" і "realOS", що дає змогу припустити, що Apple не планує використовувати все це в якості загальнодоступних назв. Проте цікаво відзначити, що Apple намагається зберегти різні варіанти, готуючись представити світу свою гарнітуру, про яку давно ходять чутки.

Додати коментар
Ще статті за темою