Assassin's Creed Mirage вийде на iPhone у червні

Assassin's Creed Mirage вийде на iPhone у червні

в iCases Blog

Компанія Ubisoft оголосила, що Assassin's Creed Mirage буде доступна в App Store з 6 червня для iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max, а також iPad Air та iPad Pro з чіпами M1 та вище.

Assassin's Creed Mirage вже доступна для попереднього замовлення в App Store, але, згідно з заявою Ubisoft, дата виходу гри – 10 червня, а не 6 червня. За словами Ubisoft, гра буде безкоштовною протягом 90 хвилин, а потім користувачі зможуть розблокувати повну версію, купивши один додаток за $49,99 на iPhone та iPad.

Ubisoft стверджує, що версії Assassin Creed Mirage для iPhone і iPad пропонують ті ж враження, що і консольні версії, але з сенсорним управлінням.

Опис гри в App Store:

В Assassin's Creed® Mirage ви Басим, хитрий вуличний злодій із кошмарними видіннями, що шукає відповіді та справедливість. Після акту смертельної відплати Басим залишає Багдад і приєднується до стародавньої організації – The Hidden Ones. У міру того, як він дізнається про їхні таємничі ритуали та потужні передумови, він відточить свої унікальні здібності, відкриє свою справжню природу і зрозуміє нове Символ віри, яке змінить його долю так, як він ніколи не міг собі уявити.

Assassin's Creed Mirage вийшла у жовтні для Xbox, PlayStation та Windows.

iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max працюють на чіпі A17 Pro та підтримують апаратне прискорення трасування променів та затінення сітки для покращення рендерингу графіки в іграх. Завдяки цьому оновленню апаратного забезпечення на iPhone можна буде грати у більшу кількість AAA-ігор, включаючи Resident Evil та Death Stranding Director's Cut.

Додати коментар
Ще статті за темою