Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

ChatGPT для Mac тепер доступний для всіх користувачів

ChatGPT для Mac тепер доступний для всіх користувачів

в iCases Blog

Про це заявила компанія чату.

OpenAI оголосила про те, що програма ChatGPT для Mac тепер доступна всім користувачам. Вперше додаток було випущено в середині травня, але його поширення йшло повільно, і досі він був доступний лише передплатникам ChatGPT Plus.

За словами OpenAI, додаток ChatGPT для Mac покликаний полегшити користувачам доступ до Chatgpt і поставити запитання про листи, скріншоти, веб-сайти та контент на Mac. Після встановлення ChatGPT натисніть + Пробіл на клавіатурі, щоб вимкнути інтерфейс чату. Ви можете ставити запитання в ChatGPT, якщо у вас є будь-які питання, не соромтеся звертатися до нас.

У ChatGPT є вбудований голосовий режим для голосового спілкування, функція пошуку для перегляду попередніх чатів та багато іншого. Завдяки широкому поширенню, для використання ChatGPT на Mac не потрібна передплата. OpenAI зробила останню версію ChatGPT, GPT-4o, доступну безкоштовно, але з обмеженою кількістю запитів.

Apple співпрацює з OpenAI, щоб інтегрувати ChatGPT в iOS18, iPadOS18 та macOS Sequoia. З дозволу користувача вбудований персональний помічник Apple Siri може надсилати складні запити до ChatGPT та передавати інформацію користувачеві.

Додати коментар
Ще статті за темою