Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Чіпи для Mac та iPhone 15 Pro будуть з 3-нм техпроцесом TSMC

Чіпи для Mac та iPhone 15 Pro будуть з 3-нм техпроцесом TSMC

в iCases Blog

Згідно з новим звітом Nikkei Asia.

Згідно з новим звітом Nikkei Asia, майбутній чіп Apple M3 для Mac та A17 для моделей iPhone 15 Pro будуть виготовлені на основі вдосконаленого 3-нанометрового процесу TSMC, відомого як N3E, наступного року. Очікується, що пристрої будуть запущені протягом 2023 року.

Згідно з звітом, N3E запропонує покращену продуктивність та енергоефективність порівняно з 3-нанометровим процесом першого покоління TSMC, відомим як N3.

У той же час у звіті стверджується, що Apple планує використовувати 3-нанометровий процес першого покоління TSMC для деяких зі своїх майбутніх чіпів iPad. Незрозуміло, на які моделі iPad посилається звіт, оскільки чутки припускають, що Apple оновить iPad Pro наступного місяця чіпом M2, який виготовлений на основі 5-нанометрового TSMC другого покоління. Новий iPad початкового рівня зі старим чіпом A14 також очікується пізніше цього року.

У звіті стверджується, що 2023 може ознаменувати другий рік поспіль, коли тільки моделі Pro нової лінійки iPhone оснащені новітнім чіпом Apple. Минулого тижня Apple представила моделі iPhone 14 Pro з чіпом A16 на основі 4-нанометрового процесу TSMC, тоді як стандартні моделі iPhone 14 та iPhone 14 Plus оснащені чіпом A15 попереднього покоління.

Додати коментар
Ще статті за темою