Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Dyson запустила у продаж новий фен-стайлер Airwrap 2.0

Dyson запустила у продаж новий фен-стайлер Airwrap 2.0

в iCases Blog

Здається, я знаю, що замовлятимуть дівчата на всі свята найближчого року.

Dyson Airwrap був найкращим подарунком краси цього року. Це інструмент для волосся, який було складно дістати, адже воно розпродане всюди. Дайсон зібрав навколо себе стільки галасу, що його було дуже складно купити, до того ж оригінальний. Якщо вам не вдалося дістати його, не хвилюйтеся: Dyson щойно запустив Airwrap 2.0, який має ще більше насадок, покращений дизайн і робить його ще простіше у використанні – і все це без ушкодження для волосся.

Ціна на сайті 599 доларів США.

Що нового?

Новинка отримала ряд змін, звичайно ж на краще! У той час як у попередній версії було дві насадки різних розмірів, Airwrap 2.0 має чотири, вони всі з різними розмірами та призначеннями. Це пов'язано з тим, що нова Airwrap дозволяє крутити пасма як за годинниковою стрілкою, так і проти годинникової без необхідності перемикання навісного обладнання. Нові насадки є різних розмірів як по довжині, так і по діаметру. Це робить досягнення персоналізованих стилів простішим, ніж будь-коли, за допомогою одного інструменту.

Види насадок

Перша насадка призначена загладжування волосся, але при цьому має два призначення: сушити волосся і робити знизу завиток (особливо корисно для каре). Другий вид насадок має два розміри (великий і маленький) для сушіння та вирівнювання волосся, дуже круто, адже нагадую, цей стайлер не псує волосся взагалі.

Тепер Airwrap також поставляється з двома круглими насадками: маленькою та великою. Ці насадки добре підходять для досягнення зовнішнього вигляду 90-х років. Вужча кругла щітка може допомогти добитися більш круглого укладання на довгому волоссі або гладкого, прямого виду для короткого волосся. Велика насадка ідеально підходить для повітряного, мега об'ємного вигляду або для укладання завитків.

Щоб витягнути кучеряве, або швидко висушити пряме або хвилясте волосся, Dyson 2.0 поставляється з широкозубним гребінцем. Для тих, у кого густе волосся, це полегшує, ніж будь-коли, швидко висушити волосся.

Чи можна використовувати нові насадки зі старою Airwrap?

Якщо у вас вже є перша Dyson Airwrap, не почувайтеся обділеним. Ці нові насадки можна купити окремо та використовувати з вашою оригінальною сушаркою.

Додати коментар
Ще статті за темою