Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Ілон Маск відмовився купувати Twitter за 44 млрд доларів

Ілон Маск відмовився купувати Twitter за 44 млрд доларів

в iCases Blog

Заява виявилася скандальною.

Ілон Маск офіційно відмовився від придбання Twitter, його представники вже надіслали керівництву відповідного листа про розірвання договору.

Причина - порушення договору з боку соцмережі. Також вони зробили кілька «хибних і хибних» тверджень під час переговорів. Маск впевнений, що кількість ботів у соцмережі «неймовірно висока», хоча співробітники стверджують лише про 5% активних користувачів за день.

При цьому вони, за словами глави Tesla, відмовилися надавати актуальну інформацію про боти.

Протягом майже двох місяців містер Маск намагався знайти дані та інформацію, необхідну, щоб «провести незалежний аналіз того, наскільки переважають на платформі Twitter фейкові або спам-акаунти». Twitter або не могла, або відмовилася надавати цю інформацію.

Адвокат Маска також стверджує, що Twitter порушив угоду, коли звільнив віце-президента з фінансів та третину своєї команди із залучення персоналу. Голова ради директорів Twitter Брет Тейлор заявив у відповідь на таке рішення, що компанія подасть на Маска до суду. За підсумками він буде зобов'язаний або завершити розпочату угоду або виплатити неустойку в розмірі $1 млрд.

Розглядатимуть позов у ​​суді Делавера. Тим часом Маск заборонив співробітникам Tesla обговорювати угоду і відправляти твіти, пов'язані з ситуацією.

Додати коментар
Ще статті за темою