Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Ілон Маск завершив покупку Twitter на 44 мільярди доларів

Ілон Маск завершив покупку Twitter на 44 мільярди доларів

в iCases Blog

І став генеральним директором.

Згідно з численними повідомленнями, Ілон Маск завершив поглинання Twitter на 44 мільярди доларів і став генеральним директором лише за кілька годин до закінчення терміну покупки бізнесу за рішенням суду.

У посиланні на логотип Twitter мільярдер Маск написав у Твіттері "птах звільнений" після звільнення кількох топ-менеджерів, включаючи генерального директора Парага Аграваля. Раніше Маск змінив свою біографію в Твіттері на Chief Twit.

Інші високопосадовці, повалення Маска, як повідомляється, включали Неда Сігала, фінансового директора, та Віджая Гадде, керівника юридичної політики, довіри та безпеки.

Остаточна угода обмежує хаотичну сагу про придбання, яка почалася з того, що Маск спочатку запропонував купити Twitter за 44 мільярди доларів у квітні - угода, яку Twitter прийняв - до того, як Маск у травні тимчасово призупинив поглинання через суперечку про кількість підроблених або спам-акаунтів, які, за твердженням Twitter.

У липні Маск вирішив, що більше не хоче купувати Twitter і спробував відкликати покупку. Twitter у свою чергу подав позов, щоб змусити Маска продовжити продаж. До жовтня Маск знову змінив курс, запропонувавши покупку за первісною ціною.

Звільнення керівників Маска пішли за новинами минулого тижня про те, що мільярдер планує скоротити чисельність співробітників Twitter на 75% у спробі погасити борговий тягар компанії. Пізніше Маск відхилив ці повідомлення, заявивши, що не скоротить цей відсоток працівників.

Тепер увага звертається на майбутній напрямок Twitter і на те, як плани Маска вплинуть на платформу соціальних мереж із понад 230 мільйонами користувачів. "Причина, через яку я придбав Twitter, полягає в тому, що для майбутнього цивілізації важливо мати загальну цифрову міську площу, де широкий спектр переконань можна обговорювати здоровим чином, не вдаючись до насильства", - сказав він у заяві, опублікованій у своєму акаунті в Twitter у четвер. Маск продовжив:

В даний час існує велика небезпека того, що соціальні мережі розколються на вкрай праві та вкрай ліві ехо-камери, які породжують більше ненависті та поділяють наше суспільство.

У невпинному прагненні клікам більшість традиційних засобів масової інформації підживлює і задовольняє ці поляризовані крайнощі, оскільки вони вважають, що це те, що приносить гроші, але при цьому можливість для діалогу втрачається.

Ось чому я купив Твіттер. Я не зробив це, тому що це було б легко. Я зробив це не для того, щоби заробити більше грошей. Я зробив це, щоб спробувати допомогти людству, якого я люблю. І я роблю це зі смиренністю, визнаючи, що нездатність досягти цієї мети, незважаючи на всі наші зусилля, є дуже реальною можливістю.

Тим не менш, Twitter, очевидно, не може стати вільним для всіх пекельним пейзажем, де можна сказати все без наслідків! Крім дотримання законів країни, наша платформа повинна бути теплою і гостинною для всіх, де ви можете вибрати бажаний досвід відповідно до своїх уподобань, так само, як ви можете вибрати, наприклад, подивитися фільми або грати у відеоігри від різного віку до зрілих.

У результаті Маск заявив про свою переконаність у тому, що реклама, коли вона зроблена правильно, може "радувати, розважати та інформувати", і що Twitter прагне бути "найповажнішою рекламною платформою у світі".

Додати коментар
Ще статті за темою