Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iOS 16.1 для iPhone запустять у понеділок

iOS 16.1 для iPhone запустять у понеділок

в iCases Blog

Разом з iPadOS 16 та macOS Ventura.

Apple підтвердила у прес-релізі, що iOS 16.1 буде випущена у понеділок, 24 жовтня, разом із iPadOS 16 та macOS Ventura.

iOS 16.1 включає принаймні вісім нових функцій для користувачів iPhone, таких як загальна бібліотека фотографій iCloud та підтримка живих дій у сторонніх програмах в App Store, а також кілька виправлень помилок. Нижче ми підсумуємо все нове у iOS 16.1 та поділилися повними примітками до випуску для оновлення перед його випуском наступного тижня.

Спільна бібліотека фотографій iCloud

Загальна бібліотека фотографій iCloud полегшує обмін фотографіями з членами сім'ї або друзями у програмі "Фото". Ця функція дозволить вам до п'яти інших людей додавати, редагувати або видаляти фотографії в спільній бібліотеці, доступній через iCloud.

Живі дії для сторонніх програм

iOS 16.1 розширює Live Activities до сторонніх програм у App Store. Ця функція дозволяє користувачам iPhone залишатися в курсі подій в режимі реального часу, таких як спортивна гра або замовлення на доставку їжі прямо на екрані блокування або на динамічному острові.

Дії в реальному часі відображаються в нижній частині екрана блокування на моделях iPhone 13 і раніше моделях, а також на iPhone 14 і iPhone 14 Plus. На iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max живі дії відображаються на динамічному острові під час розблокування пристрою або на екрані блокування, коли пристрій заблоковано або у постійному режимі відображення.

Заряджання чистої енергії

iOS 16.1 включає нову функцію зарядки чистої енергії, яка, за словами Apple, "спрямована на зменшення вуглецевого сліду iPhone шляхом оптимізації часу зарядки, коли мережа використовує більш чисті джерела енергії". Ця функція доступна лише у США.

Apple Fitness+ без Apple Watch

Apple Fitness+ доступний для користувачів iPhone без Apple Watch, починаючи з iOS 16.1, iPadOS 16.1 та tvOS 16.1. Без Apple Watch користувачі iPhone не побачать показники у режимі реального часу, такі як частота серцевих скорочень та калорії, спалені під час тренування.

Запущений у грудні 2020 року, Apple Fitness+ має бібліотеку з більш ніж 3000 відео про тренування та медитації, а новий контент додається щотижня. Послуга з передплати доступна через додаток Fitness на iPhone, iPad та Apple TV у 21 країні, при цьому ціна в США встановлена ​​на рівні 9,99 доларів США на місяць або 79,99 доларів США на рік.

Аксесуари Matter у додатку Home

iOS 16.1 включає підтримку Matter, майбутнього стандарту підключення, який дозволить сумісним аксесуарам для розумного будинку легко працювати разом на декількох платформах, включаючи Apple HomeKit, Amazon Alexa і Google Home.

Для керування аксесуарами Matter за допомогою програми Home і Siri знадобиться HomePod, HomePod mini, Apple TV 4K або Apple TV HD, які працюють як домашній центр.

Ощадний рахунок Apple Card

Починаючи з iOS 16.1, користувачі Apple Card зможуть відкрити новий «високоприбутковий» ощадний рахунок від Goldman Sachs та автоматично вносити на нього винагороди за кешбек Daily Cash без комісій, мінімальних депозитів та вимог до мінімального балансу. Користувачі зможуть керувати ощадним рахунком у програмі Wallet.

Підтримка доступності для Dynamic Island

iOS 16.1 додає підтримку Reachability для Dynamic Island на моделях iPhone 14 Pro, що полегшує доступ однією рукою.

Досяжність – це додаткова функція, яка опускає верхню половину екрану, щоб вона була в межах легкої досяжності пальців. Ця функція може бути включена в програмі "Параметри" в розділі "Універсальний доступ" → "Сенсорне" → "Доступність". Щоб скористатися цією функцією, просто проведіть пальцем вниз по нижньому краю екрана. Щоб повернутися до звичайного вигляду, торкніться верхньої половини екрана.

 

Загальний доступ до ключа у програмі Wallet

iOS 16.1 дозволяє безпечно обмінюватися ключами, що зберігаються у програмі Wallet, для автомобілів, готельних номерів та багато іншого, за допомогою програм для обміну повідомленнями, таких як Повідомлення та WhatsApp.

Додати коментар
Ще статті за темою