Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPad Air 12.9" буде з міні-світлодіодним дисплеєм

iPad Air 12.9" буде з міні-світлодіодним дисплеєм

в iCases Blog

Інформація на рівні чуток від Росса Янга.

За словами Росса Янга, генерального директора дослідницької компанії Display Supply Chain Consultants, 12,9-дюймовий iPad Air, анонс якого, за чутками, відбудеться в травні, буде оснащений міні-світлодіодним дисплеєм, аналогічним нинішньому 12,9-дюймовому iPad Pro. Існуючий 10,9-дюймовий iPad Air оснащений стандартною РК-панеллю, але перехід на технологію mini-LED для 12,9-дюймової моделі, як стверджується, забезпечить поліпшену яскравість для HDR-контенту, глибший чорний колір і багато іншого.

Янг Бін розкрив цю інформацію в пості, опублікованому сьогодні в соціальній мережі X. За його словами, в 12,9-дюймовому iPad Air буде використана міні-світлодіодна панель, що залишилася від 12,9-дюймового iPad Pro, а ще однією перевагою стане більш низьке енергоспоживання.

З огляду на те, що в Apple немає на складі 10,9-дюймових міні-LED-панелей, цілком імовірно, що в меншому iPad Air, як і раніше, будуть використовуватися РК-панелі.

З іншого боку, очікується, що наступна модель iPad Pro перейде на OLED-дисплей. OLED-дисплеї позбавлені підсвічування, забезпечують більш високу контрастність зі справжнім чорним кольором та інші поліпшення порівняно з LCD і mini-LED технологіями.

У Янга великий послужний список чуток про дисплеї Apple, тож ця інформація про iPad Air, найімовірніше, достовірна.

Додати коментар
Ще статті за темою