Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Spotify Lossless з'явитися в якості платного доповнення "Music Pro"

Spotify Lossless з'явитися в якості платного доповнення "Music Pro"

в iCases Blog

Невловимий музичний досвід Spotify у форматі lossless знову з'явився на радарах завдяки коду, виявленому The Verge в останній збірці програми Spotify для Android.

Минуло понад три роки відтоді, як Spotify оголосив про свій намір запропонувати преміальну опцію "HiFi" з доступом до каталогу пісень CD-якості. Спочатку компанія заявляла, що цей рівень буде запущено до кінця 2021 року, але зміни на загальному ринку потокового мовлення змусили її передумати.

Згодом Apple Music включив прослуховування без втрат у стандартні тарифи підписки, а Amazon перестав стягувати додаткову плату за свою музичну бібліотеку без втрат. Ці кроки фактично підірвали початкову стратегію Spotify, яка полягала в тому, щоб продавати тільки HiFi рівні без втрат.

Однак, судячи з усього, lossless не пропонуватимуть як безкоштовну перевагу. За даними Wall Street Journal, Spotify наразі намагається запропонувати відтворення аудіо без втрат як опціональне доповнення "Music Pro".

Spotify зробить базові інструменти для створення реміксів доступними в рамках преміум-передплати (наразі 10,99 долара на місяць, 5,99 долара для студентів), а більш потужні інструменти стануть частиною доповнення "Music Pro". Поки незрозуміло, який вигляд матиме нове дорожче доповнення "Premium", про яке нещодавно ходили чутки.

Планована ціна доповнення Premium не розкривається, але, з огляду на те, що основні конкуренти включають точку беззбитковості у свої стандартні плани, очікувати, що передплатники платитимуть більше, ніж номінальну плату, можливо, занадто багато.

Додати коментар
Ще статті за темою