Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPadOS 17 не працюватиме зі старими моделями iPad

iPadOS 17 не працюватиме зі старими моделями iPad

в iCases Blog

Інформація поки що на рівні чуток.

З кожним новим оновленням програмного забезпечення користувачі Apple з нетерпінням чекають, які нові функції та покращення з'являться на їхніх пристроях. Однак з кожним оновленням також з'являється можливість того, що старі пристрої залишаться без підтримки. За останніми чутками, iPadOS 17, наступне велике оновлення для iPad, може позбавити підтримки кілька старих моделей.

Згідно з повідомленнями, очікується, що iPadOS 17 відмовиться від підтримки iPad Air 2, iPad п'ятого покоління і iPad mini 4. Усі ці пристрої були випущені в 2014 або 2015 році, і хоча вони все ще можуть добре працювати, їхнє апаратне забезпечення може не витримати вимог новітнього ПЗ.

Крім того, варто зазначити, що навіть якщо ваш iPad більше не підтримується останнім оновленням програмного забезпечення, він все одно може відмінно працювати для вирішення багатьох завдань. Можливо, ви не зможете скористатися останніми функціями і поліпшеннями, але ви все одно зможете використовувати свій пристрій для перегляду веб-сторінок, перевірки електронної пошти та інших основних завдань.

Додати коментар
Ще статті за темою