Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPhone 15 буде оснащений титановим шасі з вигнутими задніми краями

iPhone 15 буде оснащений титановим шасі з вигнутими задніми краями

в iCases Blog

Замінивши існуючий квадратний дизайн, стверджують нові чутки.

Серії iPhone 2023 будуть оснащені титановим шасі з вигнутими задніми краями, що замінили існуючий квадратний дизайн, стверджують нові чутки.

За словами користувача Twitter @ShrimpApplePro, задні краї iPhone 15 будуть закруглені, щоб створити нову рамку, аналогічну нижнім краям на останньому 14-дюймових та 16-дюймових моделях MacBook Pro від Apple. Для довідки, моделі iPhone 14 використовують плоскобічний дизайн із квадратними краями, який повертається до iPhone 4. Останньою моделлю із вигнутими краями був iPhone 11.

Незважаючи на перехід на титановий матеріал, iPhone 15 "все ще матиме заднє скло", стверджує витік, який у минулому надавав точну інформацію, хоча @ShrimpApplePro попереджає, що інформація приходить "все ще дуже рано приймати її такою, якою вона є".

Це не вперше, коли ми чуємо чутки про те, що Apple випустить титановий iPhone. Раніше цього року чутки про iPhone 14 припустили, що iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max будуть мати корпус з титанового сплаву, але це не вийшло: всі моделі iPhone 14 мають алюмінієві шасі і нержавіючу сталь.

Проте Apple нещодавно досліджувала життєздатність титанових корпусів для своїх продуктів, які включають патенти, пов'язані з використанням обробленого титану з унікальними властивостями для майбутніх MacBook, iPad та iPhone.

У порівнянні з нержавіючою сталлю титан має відносно високу твердість, що робить його більш стійким до подряпин, а його жорсткість робить його досить міцним, щоб витримувати згин.

Тим не менш, міцність титану також ускладнює травлення, тому Apple розробила процес струминної обробки, травлення та хімічного використання, який може надати титановим корпусам глянсової поверхні для більш привабливого зовнішнього вигляду. Apple також вивчає використання тонких оксидних поверхонь, які можуть зменшити появу жирних відбитків пальців.

Якщо останні звіти точні, Apple вперше використовує титан у iPhone та iPad. Компанія використовувала титан як матеріал корпусу в останніх моделях Apple Watch, таких як Apple Watch Ultra, а фізична карта Apple Card виготовлена ​​з титану, але новітні iPhone і iPad виготовлені з нержавіючої сталі та алюмінію.

Очікується, що моделі iPhone 15, які з'являться у вересні 2023 року, матимуть однакові розміри лінійки iPhone 14 та оснащені USB-C замість Lightning, твердотілими кнопками гучності та живлення, новою технологією камери та Dynamic Island для всіх моделей.

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple потенційно може замінити версію iPhone 15 Pro Max новою моделлю "Ultra", дотримуючись угоди про назву Apple Watch Ultra, щоб вказати продукт верхнього рівня. Проте, чи чутки про титановий корпус до конкретної моделі iPhone 15, невідомо.

Додати коментар
Ще статті за темою