iPhone 15 Pro буде оснащений перископічним об'єктивом

iPhone 15 Pro буде оснащений перископічним об'єктивом

в iCases Blog

За словами Мінг-Чі Куо.

Остання інформація від аналітика Apple Мінг-Чі Куо припускає, що обидві моделі iPhone 15 Pro наступного року будуть оснащені перископічними об'єктивами, на відміну від серії iPhone 15 цього року, де тільки iPhone 15 Pro Max буде оснащений телеоб'єктивом.

У новій замітці, опублікованій у блозі Medium, Куо припустив, що iPhone 16 Pro буде трохи більшим, ніж попередні моделі Pro, і що "більший внутрішній простір", що забезпечується новим розміром, є причиною того, що Apple першою впровадить перископічні об'єктиви в обидва пристрої преміум-класу.

Минулого тижня аналітик індустрії дисплеїв Росс Янг заявив, що Apple прийме новий розмір екрана для обох моделей iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max. Очікується, що менший iPhone 16 Pro матиме 6,3-дюймовий екран, а iPhone 16 Pro Max - 6,9-дюймовий.

iPhone 14 Pro має 6,1-дюймовий екран, а iPhone 14 Pro Max - 6,7-дюймовий. Очікується, що всі моделі iPhone 15 цього року збережуть ті самі розміри, що й серія iPhone 14, а це означає, що крок зміни розмірів з 2023 року до моделі Pro у 2024 році становитиме збільшення приблизно на 0,2 дюйма для обох моделей.

Задовго до появи чуток про новий розмір Pro у 2024 році Куо передбачив, що обидві моделі iPhone 16 Pro будуть оснащені перископічною камерою. Це ґрунтується на стратегії Apple з диференціації моделей шляхом резервування певних висококласних апаратних функцій для найпреміальніших моделей, а потім розповсюдження технології на додаткові моделі наступного року.

Куо вважає, що постачальник перископічної камери для обох моделей iPhone 16 Pro - партнер Apple, компанія Cowell. У цій системі світло, що потрапляє в телеоб'єктив, відбивається від дзеркал, розташованих під кутом до датчика зображення камери. Зміна напрямку руху світла дає змогу телеоб'єктиву всередині телефону "складатися" довше, що дає змогу користувачеві збільшувати зображення без розмиття або втрати якості.

Хоча очікується, що ця система додасть 5x-6x оптичний зум в iPhone 15 Pro (поточний iPhone 14 Pro підтримує до 3x оптичного зуму), Куо не сказав, чи буде діапазон зуму покращено в моделях 2024 Pro і Pro Max, чи буде такий самий, як і в iPhone 15 Pro Max, що очікується цьогоріч як ексклюзива.

Додати коментар
Ще статті за темою