Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPhone 15 Pro Max буде оснащений перископічним об'єктивом із 6-кратним оптичним зумом

iPhone 15 Pro Max буде оснащений перископічним об'єктивом із 6-кратним оптичним зумом

в iCases Blog

Apple знову хоче розширити межі фотографії на смартфонах.

Якщо вірити останнім чуткам, iPhone 15 Pro Max може знову оснащуватися перископічним об'єктивом із 6-кратним оптичним зумом. Чутки, які циркулюють уже кілька тижнів, свідчать про те, що Apple знову хоче розширити межі фотографії на смартфонах.

Перископічний об'єктив став би серйозним оновленням для iPhone, оскільки він дозволив би користувачам робити деталізовані високоякісні знімки з набагато більшої відстані. Технологія заснована на використанні серії дзеркал і лінз, які згинають світло до того, як воно потрапляє на матрицю камери, що дає змогу збільшити фокусну відстань.

У той час як деякі пристрої на базі Android вже вбудували перископічні лінзи у свої системи камер, Apple ще не зробила цього. Компанія завжди була в авангарді смартфонної фотографії, і цілком можливо, що вони чекали, поки технологія дозріє, перш ніж впроваджувати її у свої пристрої.

Звичайно, на даний момент це все ще спекуляції, і Apple поки не підтвердила жодних подробиць про систему камер iPhone 15 Pro Max. Однак, якщо чутки вірні, це стане великим кроком вперед для смартфонів і ще більше зміцнить позиції iPhone як одного з найкращих камерофонів на ринку.

Варто також зазначити, що до виходу iPhone 15 Pro Max ще далеко, і багато що може змінитися. Apple відома тим, що тримає свої пристрої в секреті доти, доки вони не будуть готові до представлення, тому цілком можливо, що ми не дізнаємося нічого конкретного до того моменту, як запуск відбудеться.

Додати коментар
Ще статті за темою