Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPhone 16 отримає вертикальне розташування камер, як в iPhone 12

iPhone 16 отримає вертикальне розташування камер, як в iPhone 12

в iCases Blog

Анонімний користувач Twitter із ніком @URedditor повідомив.

Згідно з інформацією, опублікованою в Твіттері @URedditor, об'єктив задньої камери на моделях iPhone 16 буде розташований вертикально. Ця зміна дизайну, ймовірно, пошириться і на iPhone 16 Plus.

Apple перейшла на діагональне розташування об'єктива задньої камери в iPhone 13 і iPhone 13 mini, і цей дизайн був перенесений на iPhone 14 і iPhone 14 Plus. Очікується, що діагональне розташування камери збережеться на iPhone 15 і iPhone 15 Plus наприкінці цього року, але ці моделі, найімовірніше, стануть останніми, в яких буде використовуватися такий дизайн.

Якщо ці чутки виявляться правдою, iPhone 16 повернеться до вертикального компонування, яке востаннє використовувалося в iPhone 12 і iPhone 12 mini. У витоку зазначається, що ця зміна, принаймні в поєднанні з іншими новими елементами дизайну, такими як динамічний острів і порт USB-C, зробить пристрій "миттєво впізнаваним" як останню модель.

Неясно, чому Apple планує цю зміну, крім естетики; коли iPhone 13 і iPhone 13 mini були представлені, Apple просто заявила, що "оновлене розташування задньої камери з діагональними лінзами дозволяє поліпшити систему подвійної камери". Можливо, Apple вкотре знайшла спосіб вписати компоненти камери у вертикальну орієнтацію.

Очікується, що Apple представить iPhone 16 у вересні 2024 року, тому до виходу пристрою ще далеко, і план дизайну може змінитися.
Більш значні зміни очікуються в iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max, які, як повідомляється, будуть оснащені більшими 6,3- і 6,9-дюймовими дисплеями відповідно. Ці пристрої будуть оснащені трилінзовою системою задньої камери, тому портретне компонування не буде реалізовано.

URedditor відомий як джерело, яке точно розкрило деякі деталі про App Clips напередодні запуску специфікації 2020 року, а нещодавно з'явилося перше зображення того, що, як вважають, є фактичним iPhone 15 Pro з портом USB-C, а також різні інші деталі iPhone 15. Ми дізнаємося більше про надійність цього джерела, коли iPhone 15 буде представлений.

Додати коментар
Ще статті за темою