Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Камера iPhone 14 Pro та Pro Max отримає на 21% більшу матрицю

Камера iPhone 14 Pro та Pro Max отримає на 21% більшу матрицю

в iCases Blog

Роздільна здатність камери буде 48 Мп.

Восени 2022 року компанія Епл повинна презентувати нові 4 iPhone. Швидше за все, презентація відбудеться у першій половині вересня.

Купертинівці в iPhone (2022) додадуть кращу камеру, як мінімум один модуль буде оснащений ширококутним об'єктивом (камера 1×), використовуватиме сенсор на 48 Мп.

Також за словами інсайдерів і аналітиків у компанії хочуть збільшити сам модуль камери, а також розмір сенсора, що призведе до збільшення об'єктиву або зниження світлосили.

Однак роздільна здатність матриці в 48 Мп може підтвердити один факт - зйомка відео в 8К. Справа в тому, що саме такі матриці (приблизно 8000×6000) необхідні для зйомки 8К-відео, фактична роздільна здатність із співвідношенням сторін якого становить 7680×4320 пікселів.

Але якщо Apple вирішить зробити лише одну камеру на 48 Мп, то в цьому режимі не можна буде перемикатися між камерами, як зараз не можна переключитися між ними в 4К при 60 кадрах в секунду. Наприклад, із ширика на ультраширик чи телевізор. Останній, до речі, і так рідко задіяний при зйомці фото та відео, про що багато користувачів навіть не знають.

Додати коментар
Ще статті за темою