Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Коли Apple випустить нові моделі iPad Pro?

Коли Apple випустить нові моделі iPad Pro?

в iCases Blog

Зібрала інформацію з мережі.

Коли саме будуть представлені нові моделі?

Поточні 11- і 12,9-дюймові iPad Pro були запущені в жовтні 2022 року з незначними змінами, включно з п'ятим поколінням iPad Air - чип M2, Apple Pencil hover, Smart HDR 4, Wi-Fi 6E і Bluetooth 5.3. Очікується, що наступне покоління стане великим оновленням з більш просунутою технологією чіпів, новим дисплеєм і можливими змінами в дизайні.

Чип M3 є найімовірнішим чипом для наступного покоління iPad Pro, оскільки поточне і попереднє покоління iPad Pro працюють на чипах серії M і перейдуть на чип M2 в оновленні 2022 року, а оскільки чип M3, як очікується, вироблятиметься за 3-нм техпроцесом TSMC, перші пристрої Apple з чипом M3 з'являться не раніше за кінець 2023 року, що означає, що новий iPad Pro навряд чи з'явиться найближчим часом.

Ба більше, найважливішою особливістю наступного покоління iPad Pro є оновлення OLED-дисплея, чутки про який ходять уже понад рік. Десятки повідомлень з різних джерел вказують на те, що моделі iPad Pro з OLED-дисплеями планують випустити в 2024 році, а не цього року. OLED-дисплеї, які планує використовувати Apple, як стверджується, дадуть змогу збільшити розмір екрана з 11 до 11,1 дюйма і з 12,9 до 13 дюймів, а також зробити обідки тоншими.

iPad Pro має один і той самий дизайн уже чотири покоління поспіль, починаючи з 2018 року, і цілком імовірно, що наступна модель нарешті буде перероблена. Поки не зовсім зрозуміло, який вигляд матиме новий дизайн, але тонший і легший пристрій зі скляною задньою панеллю для бездротового заряджання і великим логотипом Apple на склі здається правдоподібним, виходячи з поточних чуток. Також існує ймовірність зміни дизайну з портретної на альбомну орієнтацію, про що свідчить розташування кнопок регулювання гучності на iPad mini і фронтальна камера з альбомною орієнтацією на останніх моделях iPad початкового рівня.

З чуток, iPhone 15-ї серії перейде до трохи більш контурного дизайну з вигнутими скляними передньою і задньою кромками, а новий iPad Pro навряд чи матиме аналогічний дизайн.

З чуток, наступне велике оновлення iPad Pro вийде не раніше 2023 року, а це означає, що вихід нової моделі iPad Pro цього року малоймовірний. У Apple є 18 місяців між iPad Pro 2021 і 2022 років. Або, якщо чекати ще довше і слідувати аналогічному графіку, наступне покоління iPad Pro буде випущено в травні 2024 року. Ці приблизні терміни також здаються розумними, виходячи з того, що очікується від дорожньої карти чипів Apple. Загалом, до виходу нового покоління iPad Pro залишилося менше року.

Додати коментар
Ще статті за темою