Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Mac з чіпом M4 буде випущено через кілька місяців

Mac з чіпом M4 буде випущено через кілька місяців

в iCases Blog

Інформація лише на рівні чуток.

Минулого тижня Apple оновила iPad Pro чіпом M4, що стало першим випадком використання чіпа M-серії в iPad, а не Mac. Але перші комп'ютери Mac з чіпом M4 будуть випущені найближчими місяцями.

Марк Гурман із Bloomberg повідомив у своїй останній розсилці Power On у неділю, що MacBook Pro та Mac mini будуть оновлені чіпами M4 пізніше цього року. Зокрема, він очікує 14-дюймовий MacBook Pro з чіпами M4, 14- та 16-дюймові моделі MacBook Pro з чіпами M4 Pro та M4 Max, а також моделі Mac mini з чіпами M4 та M4 Pro.

Він очікує, що MacBook Air, Mac Studio та Mac Pro будуть оновлені до чіпів серії M4 у 2025 році, але не згадує iMac.

Гурман вже ділився своєю дорожньою картою M4 Mac, але цього разу він впевненіший, що перші Mac з чіпами M4 вийдуть цього року, а не наприкінці 2024 або на початку 2025 року. У жовтні, так що якщо графік Гурмана вірний, MacBook Pro та Mac mini будуть оновлені приблизно через п'ять місяців.

Згідно з результатами Geekbench 6, чіп M4 на 25% швидше за чіп M3 за багатоядерною продуктивністю; виготовлений за 3-нм техпроцес другого покоління TSMC, чіп M4 також більш енергоефективний, ніж чіп M3.

Додати коментар
Ще статті за темою