Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

MacBook Air 15" буде з двома чіпами M2

MacBook Air 15" буде з двома чіпами M2

в iCases Blog

Але конфігурація M2 Pro буде відсутня.

Згідно з останніми повідомленнями, новий MacBook Air буде пропонуватися з двома варіантами чіпів M2.

Такий розвиток подій відповідає стратегії Apple, спрямованій на надання покупцям широкого спектра можливостей, а також на оптимізацію лінійки продуктів. Чип M2 - це процесор нового покоління, який замінить чип M1, що здобув широку популярність завдяки своїй продуктивності та ефективності.

Очікується, що два варіанти чипа M2, які будуть доступні в новому 15-дюймовому MacBook Air, матимуть різний рівень продуктивності та енергоспоживання, що дасть змогу покупцям вибрати той, який найкраще відповідає їхнім потребам. Такий підхід відповідає орієнтації Apple на персоналізацію та гнучкість.

Відсутність конфігурації M2 Pro може розчарувати деяких покупців, які сподівалися на ще більшу потужність і продуктивність, але рішення Apple, найімовірніше, ґрунтується на дослідженні ринку і бажанні спростити модельний ряд. Варто зазначити, що чип M2, як очікується, буде значно поліпшено порівняно з уже вражаючим чипом M1, тому навіть без опції Pro новий MacBook Air, найімовірніше, буде потужним пристроєм.

Додати коментар
Ще статті за темою