Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Марк Цукерберг оголосив про запуск нової гарнітури змішаної реальності

Марк Цукерберг оголосив про запуск нової гарнітури змішаної реальності

в iCases Blog

Офіційна назва гаджета — Meta Quest Pro.

Генеральний директор Meta Марк Цукерберг сьогодні оголосив про запуск Meta Quest Pro, нову гарнітуру змішаної реальності вартістю 1500 доларів, яка спрямована на те, щоб "зробити метавсесвіт реальністю". Meta Quest Pro має кілька функцій, які, за чутками, відносяться до AR/VR-гарнітури Apple, яку очікуємо наступного року.

Гарнітура змішаної реальності включає як доповнену, так і віртуальну реальність, а також оснащена млинцями ", які зберігають її гладкою, пропонуючи високу роздільну здатність. Кажуть, що Apple також використовує млинці для тонкого і легкого дизайну.

Meta Quest Pro має вигнуту батарею ззаду для більш ергономічної посадки, і він використовує камери високої роздільної здатності, звернені назовні, щоб захопити в 4 рази більше пікселів, ніж Meta Quest 2 попереднього покоління. Тим не менш, він використовує РК-дисплеї, у той час як, за чутками, гарнітура Apple використовує мікро OLED-екрани.

Кажуть, що гарнітура Apple має більше десятка камер для таких функцій, як відстеження очей, просторове виявлення, виявлення експресії та виявлення шкіри, і Meta побиває Apple за деякими з цих функцій. Meta Quest Pro має 10 датчиків високої роздільної здатності для відстеження очей, плюс Meta каже, що він здатний "захопити природні вирази обличчя", переводячи їх у віртуальний аватар.

Згідно з Meta, змішана реальність дозволить вам поєднати фізичний світ з віртуальним, щоб ви могли робити такі речі, як налаштування віртуального робочого простору за допомогою фізичної клавіатури та миші.

Інші функції Meta Quest Pro включають чіп Qualcomm Snapdragon XR2+ (гарнітура Apple буде використовувати кремнієві чіпи Apple, можливо, M2 або M3), 12 ГБ оперативної пам'яті, 256 ГБ пам'яті, контролери Touch Pro, які відстежують їхнє положення в 3D-просторі, та зарядну док-станцію потужністю 45 Вт.

Додати коментар
Ще статті за темою