Захід Apple "Let Loose" буде в Лондоні

Захід Apple "Let Loose" буде в Лондоні

в iCases Blog

За словами Ендрю Гріффіна з The Independent.

У повідомленні не наводиться жодних подробиць про те, що саме відбуватиметься в Лондоні, але це може бути просто брифінг, на якому британські журналісти зможуть отримати практичну інформацію про новий iPad та інші товари, які Apple представить наступного місяця. Apple часто запрошує представників ЗМІ на практичні брифінги в Нью-Йорку, а минулого місяця провела брифінг у Торонто (Канада), присвячений новому MacBook Air.

Захід Apple "Let Loose" розпочнеться о 7 ранку у вівторок, 7 травня. В Україні о 17.00. На заході очікується анонс нових пристроїв і аксесуарів: двох нових моделей iPad Pro, двох нових моделей iPad Air, оновленого Apple Pencil і, що завжди несподівано, нового дизайну Magic Keyboard для iPad. Угоди. Відео трансляція заходу доступна на Apple.com і YouTube.

Аналітик Apple Мінчі Куо неодноразово заявляв, що очікує від Apple запуску гарнітури Vision Pro у більшій кількості країн до конференції розробників WWDC, яка розпочнеться 10 червня. Чи зможуть журналісти з Великої Британії відвідати "захід" у Лондоні, щоб випробувати Vision Pro? Для Apple було б логічно запустити Vision Pro на міжнародному рівні до представлення VisionOS 2 на WWDC, і Велика Британія є однією з дев'яти країн, де очікується запуск гарнітури.

Звісно, все це лише припущення, що ґрунтуються на одному реченні в британській газеті. Реальні плани Apple поки що невідомі.

Підтверджено, що Apple запросить журналістів і провідних творців контенту в соціальних мережах з Європи та інших країн на особисту зустріч у кампусі Battersea в Лондоні. Вона розпочнеться того самого дня, що й захід Let Loose, і триватиме кілька днів, протягом яких представникам ЗМІ розкажуть про пристрій.

Додати коментар
Ще статті за темою