Нові колірні варіанти iPhone 16 Plus та iPhone 16 Pro

Нові колірні варіанти iPhone 16 Plus та iPhone 16 Pro

в iCases Blog

Інформація на рівні чуток.

З'явилися свіжі чутки про потенційні колірні варіації майбутніх моделей iPhone 16 Plus і iPhone 16 Pro від Apple. Ці чутки виникли з китайських джерел і надають нову інформацію крім раніше озвучених припущень.

Різноманітна палітра кольорів для iPhone 16 Plus

Згідно з останніми відомостями, iPhone 16 Plus, очікуваний у 6,7-дюймовому розмірі екрана, запропонує широкий вибір із семи кольорів. Ці варіанти або відповідають наявним колірним рішенням лінійки iPhone 15, або являють собою їхні модифікації.

Колірна палітра iPhone 16 Plus:

* Синій

* Рожевий

* Жовтий

* Зелений

* Чорний

* Білий

* Фіолетовий

Витік не уточнює, чи будуть ці кольори ексклюзивними для моделі Plus або їх запропонують як для iPhone 16, так і для iPhone 16 Plus. З огляду на очікувану схожість моделей за винятком розміру, другий варіант здається більш імовірним.

Ексклюзивні відтінки для iPhone 16 Pro

Чутки також припускають оновлення колірної гами для моделей iPhone 16 Pro. Очікується, що вони запропонують два нових варіанти: "космічний чорний" і "рожевий" титан.

* Космічний чорний: Аналогічний чорному кольору iPhone 14 Pro і замінить чорний титан у лінійці iPhone 16 Pro.

* Рожевий титан: Новий колір, що замінює синій титан у лінійці iPhone 16 Pro.

Модифіковані наявні кольори

Крім нових варіантів, чутки повідомляють про зміни в існуючих кольорах для моделей iPhone 16 Pro.

* Натуральний титан: Повернеться з більш сірим відтінком.

* Білий титан: Матиме сріблясто-білий колір, схожий на сріблясто-білий колір iPhone 14 Pro.

Очікувані зміни в лінійці iPhone 16

Ці колірні оновлення доповнюють зростаючий список очікуваних поліпшень і змін у лінійці iPhone 16. Очікується, що моделі будуть оснащені оновленим чипсетом A17 Bionic, поліпшеними камерами, тривалішим часом автономної роботи і низкою додаткових функцій.

У міру наближення офіційного анонсу від Apple продовжують з'являтися нові чутки і витоки. Слідкуйте за новинами, щоб дізнатися останню інформацію про потенційні оновлення дизайну, функціональні можливості та колірні варіанти iPhone 16 Plus і iPhone 16 Pro.

Додати коментар
Ще статті за темою