-10% на вcі позиції бренду Spigen до 31 травня До каталогу 🤑

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Новий iPad Air M2 (2024)

Новий iPad Air M2 (2024)

в iCases Blog

Головне із презентації.

На заході Let Loose компанія Apple представила нові моделі iPad Air M2 в 11- і 13-дюймовому виконанні.

За словами Apple, iPad Air покликаний «надати функції, що вперше з'явилися в iPad Pro, за більш доступною ціною», а нова більша 13-дюймова модель пропонує на 30% більше площі екрану, ніж 11-дюймова.

Чіп M2 оснащений більш швидким 8-ядерним процесором та 10-ядерним графічним процесором. У поєднанні зі збільшеною пропускною спроможністю пам'яті новий iPad Air на 50% швидше за попередній iPad Air з чіпом M1 при виконанні широкого спектра завдань, пов'язаних з продуктивністю і творчістю, стверджують в Apple. Нова модель M2 також забезпечує втричі вищу продуктивність порівняно з iPad Air на базі A14 Bionic. Apple також стверджує, що 13-дюймова модель матиме кращу якість звуку з подвійними басами, ніж попереднє покоління.

Apple описує новий iPad Air як "неймовірно потужний пристрій зі штучним інтелектом". На відміну від попереднього покоління, 12-мегапіксельна ультраширококутна камера FaceTime розташована вздовж довгого краю, що дозволяє знімати відео під час відеодзвінків із центрального горизонтального положення. Камера також оснащена функцією "центрального положення", яка використовує машинне навчання, щоб автоматично забезпечити всім чіткий огляд.

За словами Apple, новий iPad Air майже на 50% швидше за попередній iPad Air з процесором M1 і втричі швидше за iPad Air з процесором A14 Bionic. За словами Apple, нові моделі також сумісні з останніми моделями Apple Pencil та Magic Keyboard та підтримують функцію Apple Pencil Hover для більшої точності.

Обидва розміри нових моделей iPad Air з рідкокристалічним дисплеєм Liquid Retina LCD доступні в різних кольорах, включаючи новий синій, новий фіолетовий, starlight та space gray, а також у новому корпусі зі 100% переробленого алюмінію.

Так багато користувачів – від студентів до творців контенту, малого бізнесу та багато іншого – люблять iPad Air за його продуктивність, портативність та універсальність, і все це за доступною ціною. Сьогодні iPad Air стає ще кращим", - сказав Боб Борчерс, віце-президент Apple з маркетингу продуктів. "Ми так раді представити перероблений 11-дюймовий і абсолютно новий 13-дюймовий iPad Air, який вперше пропонує два розміри. Завдяки поєднанню блискучого дисплея Liquid Retina, феноменальної продуктивності чіпа M2, неймовірним можливостям штучного інтелекту та яскравому, портативному дизайну з підтримкою нових аксесуарів, iPad Air більш потужний та універсальний, ніж будь-коли.

Об'єм пам'яті iPad Air починається зі 128 ГБ, а також доступні варіанти з 256 ГБ, 512 ГБ та 1 ТБ. Ціни такі самі, як і на попередні моделі: $599 за iPad Air і $799 за 13-дюймову модель. Замовлення можна оформити вже сьогодні, а доставка розпочнеться наступного тижня.

Додати коментар
Ще статті за темою