-10% на вcі позиції бренду Spigen до 31 травня До каталогу 🤑

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Тім Кук розповів про роботу Apple з генеративного ШІ

Тім Кук розповів про роботу Apple з генеративного ШІ

в iCases Blog

"У нас є переваги, які відрізнятимуть нас".

Під час звіту про прибутки за другий квартал 2024 року генеральний директор Apple Тім Кук знову розповів про роботу Apple над штучним генеративним інтелектом. Він заявив, що Apple має «перевагу», щоб «відзначитися» в епоху ІІ, і що «дуже цікаві речі» будуть доступні клієнтам у найближчому майбутньому.

Ми, як і раніше, дуже оптимістично ставимося до наших можливостей у генеративному ІІ. Ми робимо значні інвестиції і з нетерпінням чекаємо на можливість поділитися деякими дуже цікавими речами з нашими клієнтами найближчим часом.

Ми віримо в перетворюючу силу та перспективи ІІ, і ми вважаємо, що у нас є переваги, які відрізнятимуть нас у цю нову еру, включаючи унікальне поєднання безшовної інтеграції обладнання, програмного забезпечення та послуг від Apple, новаторський кремній Apple з нашими провідними в галузі нейронні двигуни і наш непохитний акцент на конфіденційність, яка лежить в основі всього, що ми створюємо.

Як повідомляється, перші можливості ІІ від Apple працюватимуть на пристроях, а не в хмарних сервісах, що зробить ІІ від Apple набагато приватнішим і безпечнішим, ніж варіанти онлайн-ІІ. План Apple зі створення продуктивного ІІ на пристроях вимагає значних потужностей CPU та GPU, і Apple планує зосередитися на ІІ у своєму майбутньому чіпі M4.

Минулого тижня Марк Гурман із Bloomberg повідомив, що Apple може уявити цей чіп у моделях iPad Pro, і що чіп M4 може бути включений до нових моделей iPad Pro вже наступного тижня.

Додати коментар
Ще статті за темою