Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Презентація iPhone 14 відбудеться 7 вересня

Презентація iPhone 14 відбудеться 7 вересня

в iCases Blog

Повідомляє Марк Гурман.

Apple планує провести свою першу осінню презентацію у середу, 7 вересня, повідомляє Марк Гурман із Bloomberg. Захід буде присвячений моделям iPhone 14 та Apple Watch Series 8.

Очікується, що стандартні моделі iPhone 14 перетворяться на кілька змін, але моделі iPhone 14 Pro включатимуть оновлену технологію камери, видалення виїмки на користь вирізу у формі таблетки і отвори, чіп A16 і багато іншого.

Apple планує випустити в цілому чотири моделі iPhone 14, включаючи 6,1-дюймовий iPhone 14, 6,7-дюймовий iPhone 14 Max, 6,1-дюймовий iPhone 14 Pro і 6,7-дюймовий iPhone 14 Pro Max. Примітно, що 5,4-дюймового iPhone mini не буде, оскільки менші пристрої iPhone 12 та 13 mini продаються не так добре, як очікувалося.

У роботі працюють три моделі Apple Watch, у тому числі нові Apple Watch Series 8, оновлені Apple Watch SE та абсолютно нова Pro-версія Apple Watch, яка, як очікується, матиме більший корпус, оновлений дизайн та міцнішу конструкцію.

Також планується новий недорогий iPad, оновлені моделі iPad Pro, Mac Pro з чіпами Apple та багато іншого, але ці пристрої можуть бути збережені для другого жовтневого заходу.

Додати коментар
Ще статті за темою