Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Додаток Apple Music Classical з'явився в App Store

Додаток Apple Music Classical з'явився в App Store

в iCases Blog

Багато хто чекав.

Довгоочікуваний спеціальний застосунок Apple для класичної музики з'явився в App Store і доступний для попереднього замовлення до його запуску наприкінці березня.

У 2021 році Apple оголосила, що придбала сервіс потокового передавання класичної музики Primephonic і згорне його в Apple Music через новий застосунок, присвячений жанру. "Apple Music Classical" тепер в App Store і, як очікується, вийде 28 березня 2023 року. Користувачі можуть попередньо замовити застосунок зараз, щоб він завантажувався, щойно він буде доступний. Він включений безкоштовно в підписку Apple Music або Apple One.

Виступаючи перед TechCrunch, Apple заявила, що новий застосунок Apple Music Classical пропонує передплатникам Apple Music доступ до понад п'яти мільйонів треків класичної музики, включно з новими високоякісними релізами, на додачу до сотень кураторських плейлистів, тисяч ексклюзивних альбомів та інших функцій, як-от біографія композиторів і глибоке занурення в ключові твори.

Додаток пропонує простіший інтерфейс для взаємодії з класичною музикою. На відміну від наявного застосунку Apple Music, Apple Music Classical дає змогу користувачам шукати за композитором, роботою, диригентом, каталожним номером і багато чим іншим. Користувачі можуть отримати більш детальну інформацію з редакційних заміток і описів.

Apple замовила для додатка цифрові портрети з високою роздільною здатністю відомих композиторів, таких як Людвіг ван Бетховен, Фредерік Шопен та Йоганн Себастьян Бах, використовуючи колірні палітри та художні посилання відповідного класичного періоду, з більш унікальними витворами мистецтва, які буде додано з плином часу. Apple заявляє, що працює з виконавцями класичної музики та установами, щоб пропонувати ексклюзивний контент і записи.

Apple Music Classical буде підтримувати тільки пристрої iOS під управлінням iOS 15.4 або новіше під час запуску. Версія програми для Android також має прибути "скоро". Користувачі можуть відстежувати новини та оновлення про Apple Music Classical у новому обліковому записі @appleclassical у Twitter.

Додати коментар
Ще статті за темою