Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Професійний відеоредактор DaVinci Resolve вийшов для iPadOS

Професійний відеоредактор DaVinci Resolve вийшов для iPadOS

в iCases Blog

Завантажити можна безкоштовно.

Популярний додаток для редагування відео DaVinci Resolve для iPad тепер доступний в App Store, надаючи клієнтам iPad доступ до популярної професійної програми для редагування відео прямо на їх iPad.

DaVinci Resolve для iPad був анонсований у жовтні 2022 року і призначений для оптимізації для iPad з кремнієвими чіпами Apple, таких як новий iPad Pro з чіпом M2 та iPad Pro та iPad Air попереднього покоління, обидва на базі M1.

Розроблений для нового M2 iPad Pro, Blackmagic, творці DaVinci Resolve, кажуть, що програма забезпечить у 4 рази швидший рендеринг Ultra HD ProRes на новому iPad Pro з M2, а інші аналогічні покращення з'являться на iPad на базі M1.

У порівнянні з програмним забезпеченням DaVinci Resolve 18 для настільних комп'ютерів, DaVinci Resolve для iPad пропонує аналогічну функціональність та інструменти з невеликими змінами в інтерфейсі користувача, щоб краще відповідати iPad. DaVinci Resolve для iPad доступний безкоштовно в App Store із покупкою в додатку, яка розблокує версію Studio за ціною 95 доларів.

Додати коментар
Ще статті за темою