Неділя, 5 травня – вихідний. Усі замовлення будуть оброблені 6 травня. Гарних свят! 💚

Програма Apple із тестування самостійного водіння збільшилася

Програма Apple із тестування самостійного водіння збільшилася

в iCases Blog

Програма Apple із тестування самостійного водіння збільшилася

Дані, отримані від Каліфорнійської автоінспекції, показують, що Apple зареєструвала 67 автомобілів та 201 водія для тестування можливостей автономного водіння на дорогах загального користування. Каліфорнійська автоінспекція вимагає, щоб компанії, що тестують можливості автономного водіння, реєстрували ключові дані, такі як кількість водіїв та автомобілі, що використовуються; автопарк Apple не зазнав значних змін із 2021 року, але кількість водіїв поступово збільшувалася. Згідно з даними, отриманими macReports, з січня 2023 року Apple збільшила кількість уповноважених водіїв зі 196 до 201. Кількість автомобілів залишилася незмінною - 67. Інші дані, включені до цього звіту, отримані від інших виробників та їх випробувальних організацій.

Також є список безпілотних тестових автомобілів, у яких Apple не бере участі. У першому кварталі 2023 року Apple зареєструвала одну аварію, яка була незначною. Шина і обід автомобіля вдарилися об бордюр, і влада не стала втручатися. З моменту реєстрації Apple повідомила про 16 аварій у Каліфорнії. Ці дані свідчать про те, що Apple продовжує тестувати свої інструменти для створення самоврядних автомобілів. Вона зареєстрована поряд з іншими виробниками, такими як Mercedes, Waymo, Tesla, Nvidia та Zoox.

Давні чутки, патенти та маловідомі випробувальні центри говорять про те, що Apple Car може стати реальністю. Однак останні чутки говорять про те, що Apple більше не приділятиме пріоритетної уваги автономному водінню і оснастить автомобіль кермовим колесом. Тим не менш, Apple, безсумнівно, продовжить тестувати технологію доти, доки вона не буде комерціалізована як дорожній споживчий продукт; в даний час очікується, що Apple Car з'явиться у продажу у 2026 році.

Додати коментар
Ще статті за темою