Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Виробництво iPhone може впасти на 30% наступного місяця

Виробництво iPhone може впасти на 30% наступного місяця

в iCases Blog

На одному з найбільших заводів.

Згідно з новим звітом, виробництво iPhone на одному з найбільших у світі заводів може впасти на цілих 30% наступного місяця через посилення обмежень COVID-19 в Китаї.

Головний завод партнера з виробництва Apple Foxconn у Чженчжоу, на якому працює близько 200 000 осіб, постраждав від суворих бордюрів після спалаху на заводі, внаслідок якого місто з населенням близько 10 мільйонів людей було заблоковано.

Неясно, скільки випадків захворювання на вірус було виявлено, але спалах змусив персонал замкнутися на робочому місці, що, як повідомляється, викликало заворушення і навіть змусило деяких співробітників втекти, перестрибнувши через паркан за межами заводу.

Foxconn працює над збільшенням виробництва iPhone на іншому заводі в місті Шеньчжень, щоб компенсувати дефіцит, повідомив Reuters людина, безпосередньо обізнана з цим питанням. Друга людина, знайома із ситуацією, сказала, що багато робітників залишилися на заводі в Чженчжоу і що виробництво триває.

Минулого тижня Foxconn оголосила, що забороняє все харчування на заводі в Чженчжоу і вимагатиме від робітників їсти їжу у своїх кімнатах. У той же час тайванська компанія заявила, що підтримує нормальне виробництво, оскільки вона збільшила складання iPhone 14 напередодні напруженого святкового періоду.

Населені пункти Китаю продовжують боротися з жорсткою політикою президента Сі Цзіньпіна з нульовим COVID, яка запроваджує суворі заходи, включаючи всі, від регулярного тестування та обмежень на поїздки до повномасштабних локдаунів.

Заводи, як правило, можуть продовжувати працювати за системою «замкнутого циклу», де співробітники живуть і працюють на місці, але домовленості викликали різні проблеми, у тому числі працівники висловлюють гнів у соціальних мережах щодо їхнього звернення та умов життя.

Додати коментар
Ще статті за темою