Safari в iOS 18 отримає нові функції на базі ШІ

Safari в iOS 18 отримає нові функції на базі ШІ

в iCases Blog

Повідомляє AppleInsider.

Safari отримає низку візуальних змін, а також кілька нових інструментів для покращення навігації:

  • Браузерний асистент "Розумний пошук" привнесе до пристрою технологію штучного інтелекту Apple для визначення важливих тем та фраз на веб-сторінках для узагальнення.
  • Інструмент Web Eraser дозволяє користувачам легко видаляти непотрібні частини веб-сторінок. Видалення відбувається назавжди і зберігається при повторному відвідуванні сайту, якщо не скасувати зміни.
  • Нове контекстне меню, яке відображається в адресному рядку, об'єднує інструмент "Сторінка" і переносить частину функцій, доступних в даний час на сторінці "Поділитися", поміщаючи її поряд з новим інструментом.

Очікується, що версії Safari для iPadOS та macOS також будуть сумісні. Повідомляється, що ці нові функції будуть оцінюватися разом із внутрішніми компонентами iOS 18 та macOS 15, перш ніж вони будуть анонсовані на Всесвітній конференції розробників Apple (WWDC) у червні. Раніше цього місяця на серверах Apple з'явився код, що свідчить про те, що в розробці знаходиться новий помічник для Safari, і ці повідомлення підтверджують це.

За чутками, Apple працює над потужнішою версією Visual Look Up, яка дозволить користувачам отримувати інформацію про товари під час перегляду зображень. Очікується, що ця функція буде запущена у 2025 році.

Минулого тижня Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що в iOS 18 буде "перероблено" багато вбудованих програм Apple, у тому числі "Нотатки", "Пошта", "Фото" і "Фітнес". Нове покоління операційної системи Apple майже напевно буде представлено на конференції WWDC 10 червня, а широке поширення оновлення отримає восени.

Додати коментар
Ще статті за темою