Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Sennheiser представила навушники Momentum True Wireless 3

Sennheiser представила навушники Momentum True Wireless 3

в iCases Blog

Новий дизайн та покращене шумозаглушення.

Бренд Sennheiser презентував нові бездротові навушники серії Momentum True Wireless 3. Це нове покоління TWS-навушників із функцією активного шумоподавлення.

У конструкцію навушників розробники впровадили 7-мм драйвера, вони також підтримують кодеки SBC, AAC, aptX та aptX Adaptive.

Також ці навушники круті ще й тим, що через фірмову програму користувач може налаштувати під себе високі, середні та низькі частоти. Більше того, функція шумоподавлення також налаштовуватися індивідуально, або її можна зробити атомічною. Для його роботи у кожному навушнику по три мікрофони. Виробник стверджує, що це покращило роботу шумоподавлення, а також звук у режимі гарнітури.

Зовнішній вигляд навушників дуже схожий на CX та CX Plus.

Зарядний футляр підтримує бездротову зарядку і в ньому також є USB-роз'єм. Якщо ж говорити про зовнішній вигляд кейсу, то він виконаний у мінімалістичному дизайні та обтягнутий тканиною.

Ціна навушників на офіційному сайті становить 250 доларів.

Купити навушники можна буде у чорному, білому та графітовому кольорах.

Час автономної роботи становитиме сім годин та 28 годин із використанням зарядного кейсу. Навушники захищені від легкого дощу, поту та бризок за стандартом IPX4.

Додати коментар
Ще статті за темою