Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Shazam додав підтримку Apple Music Classical

Shazam додав підтримку Apple Music Classical

в iCases Blog

Завдяки цій новій функції шанувальникам класичної музики стало як ніколи легко отримувати доступ до улюбленої музики,

Shazam, популярний додаток для розпізнавання музики, тепер додав підтримку Apple Music Classical. Це означає, що тепер користувачі можуть розпізнавати і знаходити треки класичної музики і отримувати до них доступ через велику бібліотеку Apple Music.

Для любителів класичної музики це дуже цікава подія. Технологія Shazam тепер може розпізнавати класичні композиції з будь-якого джерела, включаючи радіопередачі, концерти і навіть живі виступи. Просто піднісши телефон до музики, користувачі тепер можуть визначити композицію, композитора і виконавців, а потім додати її до своєї бібліотеки Apple Music одним дотиком.

Завдяки цій новій функції шанувальникам класичної музики стало як ніколи легко відкривати для себе нові твори і отримувати доступ до музики, яку вони люблять. Чи то знаменита симфонія, чи то менш відомий твір улюбленого композитора, Shazam і Apple Music Classical уможливили знайти і прослухати його на вимогу.

Для тих, хто тільки починає знайомитися з класичною музикою, інтеграція Shazam з Apple Music є чудовою відправною точкою. Використовуючи додаток для визначення та вивчення різних творів, користувачі можуть почати створювати свою особисту бібліотеку класичної музики. Це може стати чудовим способом розширити свої музичні горизонти і відкрити для себе нових виконавців і композиції.

Додати коментар
Ще статті за темою