Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Sony представила навушники WH-1000XM5

Sony представила навушники WH-1000XM5

в iCases Blog

У новому дизайні та з покращеним шумозаглушенням.

Sony презентувала нові бездротові навушники п'ятого покоління серії WH-1000XM.

Перше, що впадає в око це оновлений дизайн, в якому оголов'я стало значно тоншим, а чашки накладок більш лаконічні і фіксуються на закруглених дужках. Також творці додали амбушури зі штучної шкіри, вони стали більш приємними та м'якими.

Але, незважаючи на покращення в дизайні, є значний мінус, який може бути вирішальним для багатьох користувачів — навушники більше не складаються. Комплектний чохол через це став більшим, а якщо врахувати, що повнорозмірні навушники з шумом придушення багатьом потрібні саме в подорожі, то для WH-1000XM5 доведеться відводити більше місця.

Також є інформація про те, що звук у навушниках став кращим у порівнянні з попередником. Але, драйвери в конструкції стали менше - 30-міліметрові, а не 40-міліметрові як було раніше. Навушники підтримують кодеки LDAC, AAC та SBC. Bluetooth версії 5.2 та різноманітний функціонал від попередніх моделей збереглися.

Розробники розмістили в конструкцію 4 мікрофони для кращого активного шумоподавлення, а також ще 4 для кращої передачі голосу.

Час роботи від одного заряду з шумозаглушенням або режимом "прозорості" досягає 30 годин, а без - 40.

Новинку можна буде купити із 20 травня за ціною 399 доларів.

Додати коментар
Ще статті за темою