Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Суд у Франції оштрафував Apple на 1 мільйон доларів

Суд у Франції оштрафував Apple на 1 мільйон доларів

в iCases Blog

За «запровадження образливих положень для французьких розробників».

Французький комерційний суд у Парижі оштрафував Apple на 1 мільйон доларів за образливі дії в App Store, повідомляє Reuters. Згідно з ухвалою, Apple ввела несправедливі комерційні положення про французьких розробників додатків для доступу до App Store.

Це рішення є результатом багаторічного розслідування, проведеного французьким наглядовим органом у справах споживачів та шахрайству (DGCCRF), яке контролює міністерство фінансів Франції. Міністр фінансів Франції Бруно Ле Мер відстоює права розробників, і він вважає, що Apple та магазини додатків Google використовують переваги розробників програмного забезпечення. Його розслідування показало, що існують "значні дисбаланси" у відносинах між Apple та Google та розробниками, які продають додатки в цих магазинах.

У заяві Apple заявила, що розгляне рішення суду та продовжить роботу з французькими розробниками. Компанія також заявила, що вірить у "яскраві та конкурентні ринки", які дозволяють інноваціям процвітати.

Ми уважно розглянемо це рішення французького суду та продовжимо старанно працювати над наданням підтримки для розробників та безпечного досвіду для користувачів.

Через App Store ми допомогли французьким розробникам усіх розмірів поділитися своєю пристрастю та творчістю з користувачами по всьому світу, створюючи безпечне та надійне місце для клієнтів.

Штраф, який постраждала від Apple, є незначним з точки зору доходу компанії, але це потенційно може призвести до замовлень на зміну правил App Store. Apple займається кількома іншими запитами в App Store та діловій практиці у Франції, Німеччині, Нідерландах, Великобританії та Сполучених Штатах, і це лише деякі з них.

Додати коментар
Ще статті за темою