Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Суддя відхилив позов про криптовалюту Apple Antitrust

Суддя відхилив позов про криптовалюту Apple Antitrust

в iCases Blog

Поданий клієнтами Venmo.

За повідомленням агентства Reuters, сьогодні суддя із Сан-Франциско відхилив позов, поданий проти компанії Apple через те, що вона не дозволила додаткам підтримувати криптовалютні транзакції. У позові, поданому користувачами додатків Venmo і Cash, стверджувалося, що Apple збільшила комісію, що стягується додатками Venmo і Cash, не дозволивши криптовалютні транзакції у своїх платіжних додатках.

Позивачі стверджували, що Apple пригнічує конкуренцію на ринку мобільних пірингових платежів, рекомендуючи App Store. Не пропонуючи криптовалюту, Venmo і Cash App стверджували, що були змушені підвищувати ціни на транзакції та послуги через "відсутність конкурентного контролю". Платіжний додаток, заснований на децентралізованій криптовалютній технології, дає змогу користувачам iPhone "надсилати один одному платежі без посередників".

Згідно з позовом, Venmo, Cash App, PayPal та інші постачальники платіжних послуг згодні з рекомендаціями App Store про те, що заборона на криптовалютні транзакції є "незаконною угодою". Apple попросила відхилити позов, і суддя погодився з цим, пославшись на те, що позивачі не змогли довести незаконність правил App Store або ділових угод.

Правила App Store від Apple дозволяють криптовалютним гаманцям зберігати віртуальну валюту, а додаткам - проводити криптовалютні транзакції на ліцензованих біржах у країнах, де вони мають ліцензію і дозвіл на роботу з криптовалютними біржами.

Суддя, який курирує цю справу, назвав її "спекулятивною" і сказав, що вона "страждає на кілька фатальних проблем". Позивачам дали 21 день на подання виправленої скарги, але суддя не вважає, що справу можна виправити.

Додати коментар
Ще статті за темою