Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Топографічні карти Apple Watch можуть бути додані в iPhone

Топографічні карти Apple Watch можуть бути додані в iPhone

в iCases Blog

З iOS 18.

Згідно з кодом, підтвердженим MacRumors, Apple готується додати топографічні карти в додаток Apple Maps в iOS 18, macOS 15 і visionOS 2.

Вперше представлені в watchOS 10, топографічні карти містять стежки, контурні лінії, височини й орієнтири. Цю функцію можна використовувати в походах та інших видах активного відпочинку, де важлива точна навігація.

З моменту появи топографічних карт Apple розширила їхню підтримку на території США, і, можливо, наприкінці цього року вони з'являться на iOS, macOS і visionOS.

Внутрішній код Topographic Maps було презентовано торік, але функція з'явилася тільки в watchOS 10. У той час код був неактивний в iOS і macOS, але він активний у файлах серверів iOS 18, macOS 15 і visionOS 2, що свідчить про розширення.

Функція відображення рельєфу послідувала за вчорашнім анонсом підтримки користувацьких маршрутів, ще однієї функції Apple Maps. Імовірно, призначені для користувача маршрути дадуть змогу користувачам створювати свої власні маршрути, не обмежуючись заздалегідь обраними Apple варіантами.

iOS 18 буде анонсована на Всесвітній конференції розробників у понеділок, 10 червня, і, ймовірно, додасть значні нові функції в Apple Maps.

Додати коментар
Ще статті за темою