Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Тепер неможливо випадково вимкнути будильник на Apple Watch під час сну

Тепер неможливо випадково вимкнути будильник на Apple Watch під час сну

в iCases Blog

Багато хто скаржився на таку проблему.

Apple оголосила про майбутній реліз нової версії операційної системи для Apple Watch - watchOS 9.4. У цій версії присутня нова зміна, яка була зустрінута позитивними відгуками з боку користувачів. Зміна полягає в тому, що тепер неможливо випадково вимкнути будильник на Apple Watch під час сну.

До цього багато користувачів Apple Watch скаржилися на те, що вони часто випадково вимикали будильник, коли намагалися натиснути на кнопку "затримати", щоб відкласти його. Це призводило до того, що вони прокидалися в невідповідний час і були змушені змінювати свій розпорядок дня.

Нова зміна в watchOS 9.4 вирішує цю проблему, додаючи додатковий крок підтвердження перед вимкненням будильника. Тепер, коли користувач натискає кнопку "затримати", на екрані з'являється додаткове вікно з підтвердженням вимкнення будильника. Якщо користувач випадково натиснув на кнопку "затримати", він може безпечно закрити вікно, не вимикаючи будильник.

Цю зміну в watchOS 9.4 було впроваджено після ретельного аналізу зворотного зв'язку від користувачів Apple Watch. Компанія приділяє велику увагу зручності та досвіду користувачів своїх пристроїв, тому такі зміни вносяться з метою поліпшення якості життя користувачів і підвищення зручності використання Apple Watch.

Нова версія операційної системи для Apple Watch - watchOS 9.4 - буде доступна для завантаження найближчими тижнями. Цю зміну, яка допоможе запобігти випадковому вимкненню будильника під час сну, зустрінуть привітно багато користувачів Apple Watch, і вона зробить їхнє життя зручнішим і передбачуванішим.

Додати коментар
Ще статті за темою