Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple оголосила про WWDC 2024 у червні

Apple оголосила про WWDC 2024 у червні

в iCases Blog

35-та щорічна Всесвітня конференція розробників.

Компанія Apple оголосила, що 35-та Всесвітня конференція розробників пройде з понеділка, 10 червня, по п'ятницю, 14 червня. Як і WWDC 2020, WWDC 2024 буде безкоштовним онлайн-заходом, відкритим для всіх розробників.

У межах WWDC 2024 відбудуться онлайн-сесії та лабораторні заняття, які допоможуть розробникам дізнатися про нові функції та програмні пакети, які будуть анонсовані на WWDC.

Apple проведе основний захід WWDC 2024 у понеділок, 10 червня, де анонсує iOS 18, iPadOS 18, tvOS 18, macOS 15, watchOS 11 і visionOS 2. Записи основного заходу будуть доступні в додатку для розробників Apple, на сайті Apple і YouTube, а Apple ділитиметься відео та інформацією протягом тижня.

Хоча WWDC 2024 - це онлайн захід, Apple знову планує провести спеціальний захід для обраних розробників і студентів 10 червня в кампусі Apple Park у Купертіно, Каліфорнія. Учасники зможуть побачити ключові доповіді та презентації в Apple Park, зустрітися зі співробітниками Apple і взяти участь у церемонії Apple Design Awards.

На захід в Apple Park запрошуються чинні учасники програми для розробників Apple, випускники Apple Entrepreneur Camp, переможці Swift Student Challenge минулих років, а також чинні учасники Apple Developer Enterprise. Учасники програми Apple мають право на участь у заході, а Apple визначає учасників за допомогою випадкового жеребкування.

Зазвичай Apple проводить Swift Student Challenge, коли оголошуються дати WWDC, але цей конкурс був запущений на початку цього року. Переможець буде оголошений у четвер, 28 березня. Переможці зможуть відвідати спеціальний захід в Apple Park, а 50 найкращих студентів будуть запрошені в Купертіно на триденний досвід.

Детальнішу інформацію про WWDC 2024 Apple надасть розробникам електронною поштою, у застосунку Apple Developer і на сайті Apple Developer.

Додати коментар
Ще статті за темою