Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

У Apple Watch є прихована функція для активації нічного режиму

У Apple Watch є прихована функція для активації нічного режиму

в iCases Blog

У годиннику Apple Watch є прихована функція активації нічного режиму, яку нещодавно виявили користувачі Reddit. Якщо попросити Siri активувати нічний режим на Apple Watch, Siri увімкнеться, а дисплей набуде темнішого жовтого відтінку, зменшуючи вплив синього світла.

Невідомо, як давно Siri спромоглася активувати нічний режим на Apple Watch, але, схоже, це сталося нещодавно. Apple не має документації про нічну зміну на Apple Watch, а раніше така можливість була відсутня у watchOS10. Нічна зміна може бути пов'язана з watchOS11, але не тільки з watchOS11. Ця функція була доступна на Apple Watch Series 10 із встановленою watchOS9.

Активація нічної зміни можлива лише через Siri, у додатку "Налаштування Apple Watch" або де-небудь ще на пристрої такої опції немає. Siri згадує про планування нічних змін у програмі "Налаштування", але watchOS10 і watchOS11 ця опція в даний час недоступна.

Night Shift, схоже, доступний не на всіх моделях Apple Watch, а користувачі Reddit не зможуть активувати його на Series 5 або пізніших моделях.

Можливість раптово увімкнути Night Shift без супутніх налаштувань була введена випадково, і цей тумблер не буде доступний у майбутніх версіях watchOS11 або майбутніх оновленнях watchOS10.

Додати коментар
Ще статті за темою