У iOS 17.5 Apple додає функцію "Стан ремонту"

У iOS 17.5 Apple додає функцію "Стан ремонту"

в iCases Blog

Яка призначена для відправки iPhone на обслуговування без деактивації Find My та Activation Lock.

В даний час функція Find My повинна бути відключена, перш ніж iPhone можна буде відправити в Apple для ремонту, і Apple заявляє, що пристрої з увімкненою функцією Find My "можуть не підлягати ремонту". Відключення Find My дуже важливо Відключення Find My також відключає Activation Lock, важливу функцію захисту від крадіжки, яка запобігає використанню iPhone з іншим Apple ID.

В даний час Apple використовує функції Find My та Activation Lock для перевірки того, що людина, яка відправляє пристрій у ремонт, дійсно є його власником і що він не вкрадений, оскільки iPhone, відправлені в ремонт з відключеною функцією Find My, неможливо відстежити, і вони не захищені від крадіжки, тому якщо пристрій буде втрачено або викрадено під час ремонту, відновити його неможливо. Крім того, відключення функції Find My може призвести до очікування ремонту, що може бути незручно.

Оскільки функція Find My залишається увімкненою в новому стані ремонту, блокування активації залишається увімкненою, і iPhone продовжує відстежуватися Find My під час ремонту. Після ввімкнення на пристрої, що ремонтується, з'явиться повідомлення "Готовий до ремонту". "Цей пристрій повністю працездатний у відремонтованому стані".

У списку пристроїв iPhone у стані ремонту позначений маленьким значком стетоскопа і може бути помічений як втрачений. iPhone у стані ремонту повністю функціональний.

В даний час функція "Знайти" "Стерти цей пристрій" для увімкнення стану ремонту, схоже, обмежена iPhone; Використання цієї функції на інших пристроях, таких як iPhone, Mac і Apple Watches, призведе до видалення пристрою з облікового запису Apple ID і з'явиться попередження, що він буде доступний для інших. Для появи опції "Статус ремонту" iPhone повинен перебувати в мережі та відстежуватися у Find My iPhone. На iPhone, що знаходиться в автономному режимі, відображатиметься стандартний текст про стирання. В даний час також неможливо вимкнути статус ремонту.

Робота над статусом ремонту ще не завершена, тому він може стати доступним і на інших пристроях після виходу iOS 17.5 у травні.

Додати коментар
Ще статті за темою