У iOS 18 Apple додасть нові функції до 15 додатків

У iOS 18 Apple додасть нові функції до 15 додатків

в iCases Blog

Інформація лише на рівні чуток.

Нижче наведено зведення чуток про iOS 18 для кожної програми, заснованої на інформації MacRumors, Bloomberg's від Марка Гурмана та інших:

  • Apple Maps: У iOS 18 очікується поява як мінімум двох нових функцій Apple Maps, у тому числі Custom Routes та Topographic Maps. маршрути користувача дозволять користувачам вибирати конкретні шляхи для навігації, а топографічні карти будуть містити такі деталі, як стежки для прогулянок, контурні лінії, висоти та точки інтересу. Топографічні карти були додані до Apple Watch у watchOS 10.
  • Apple Music: як повідомляється, iOS 18 дозволить Apple Music автоматично створювати плейлисти.
  • Калькулятор: за чутками, в iOS 18, iPadOS 18 і macOS 15 з'явиться оновлена програма "Калькулятор" з декількома новими функціями, включаючи бічну панель зі списком останніх обчислень, покращений інтерфейс конвертації одиниць вимірювання та інтеграцію з програмою "Нотатки". Це означає, що програма "Калькулятор" нарешті з'явиться на iPad.
  • Freeform: Ходять чутки, що iOS 18 додасть нову опцію "сцена" у Freeform, додаток для малювання від Apple. Ця функція дозволить користувачам вибирати певні ділянки ("сцени") на полотні для зручнішої навігації.
  • Здоров'я: За чутками, Apple планує нові функції на основі штучного інтелекту для застосування "Здоров'я", але конкретні деталі поки невідомі.
  • Keynote, Numbers та Pages: Одночасно з iOS 18 Apple планує оновити набір додатків для підвищення продуктивності iWork, додавши до нього нові функції штучного інтелекту для автоматичного створення слайдів у Keynote, прискореного ведення нотаток у Pages та багато іншого. Як повідомляється.
  • Пошта, Фото та Фітнес: Ці програми, як повідомляється, будуть "перероблені" в iOS 18, але конкретні деталі поки невідомі.
  • Повідомлення: очікується, що iOS 18 додасть підтримку RCS у програму "Повідомлення", що дозволить використовувати фото та відео у вищій роздільній здатності, голосові повідомлення, індикатори набору тексту, квитанції про прочитання та обмін повідомленнями по Wi-Fi між iPhone та Android-пристроями . Обмін повідомленнями буде покращено. За чутками, у додатку "Повідомлення" також використовуватиметься генеративний ІІ для більш ефективного автозаповнення пропозицій.
  • Нотатки: Очікується, що в iOS 18 додаток "Нотатки" зможе відображати математичні формули і додавати в нотатки більше типів рівнянь алгебри та формул. Також, за чутками, додаток буде вбудований інструмент для запису голосу, що позбавить вас необхідності перемикатися на програму Voice Memos.
  • Safari: швидше за все, iOS 18 додасть до Safari помічника для перегляду веб-сторінок, який зможе коротко викладати їх зміст. Також ходять чутки про нову функцію "веб-ластик", яка дозволить користувачам видаляти певні елементи з веб-сторінок.
  • Ярлики: за чутками, iOS 18 дозволить користувачам легше автоматизувати складні завдання за допомогою ярликів.

Хоча це не конкретні програми, за чутками, вони також дозволять віртуальному помічнику Siri та вбудованому пошуковому інструменту Spotlight відповідати на складніші запитання та пошукові запити за допомогою технології генеративного штучного інтелекту.

Додати коментар
Ще статті за темою